Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Συνιστώμενα site
Υγραεριοκίνηση στις καλύτερες τιμές..
Skroutz

JOANNES AZ3

JOANNES AZ3 Προβολή πλήρους εικόνας

JOANNES AZ3

by JOANNES Καυστήρας Πετρελαίου
JOANNES AZ3 JOANNES Καυστήρας Πετρελαίου

Περισσότερες λεπτομέρειες

Καυστήρας Πετρελαίου

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας

372,00 €

Οι σειρές πιεστικών μονοβάθμιων καυστήρων πετρελαίου AZ και G-OIL της JOANNES είναι από τις πλέον αξιόπιστες σειρές προϊόντων στον τομέα της θέρμανσης. Διαθέτουν σώμα από συμπαγές χυτό αλουμίνιο και είναι καυστήρες χαμηλής εκπομπής ρύπων CO και NOx, αθόρυβης λειτουργίας και υψηλής απόδοσης κατά ΕΝ 267.

Η γκάμα των μονοβάθμιων καυστήρων AZ και G-OIL είναι ισχύος από 16,6 έως 356,0 kW και είναι εφοδιασμένοι με μηχανικό τάμπερ αέρα.

Οι καυστήρες AZ εγγυώνται υψηλή αποδοτικότητα του ανεμιστήρα και είναι εύκολοι και ακριβείς στην ρύθμιση καύσεως. Επίσης η σταθερή φλόγα τους επιτρέπει την ασφαλή έναυση και σταθερή λειτουργία του καυστήρα. Η ιδιαίτερη κατασκευή της κεφαλής καύσεως διασφαλίζει την υψηλή αποδοτικότητα καύσης κατά την εκκίνηση και την διάρκεια της λειτουργίας του καυστήρα.

Οι καυστήρες G-OIL διαθέτουν φλάντζα στήριξης ολισθαίνουσα στην κεφαλή καύσης του καυστήρα για την εύκολη προσαρμογή σε κάθε τύπο λέβητα. Επίσης διαθέτουν εσωτερικές ηλεκτρικές συνδέσεις εξοπλισμένες με συνδετήρες / κλιπς ταχείας σύνδεσης που διευκολύνουν την ενδεχόμενη αντικατάσταση εξαρτημάτων.

Ενημερωτικό δελτίο